Zakelijke E-mail

Een zakelijk e-mailadres aansluitend op jouw bedrijfsnaam? Wij hosten jouw zakelijke e-mail applicatie op onze Hi-Tech servers.

Op maat

Voor elke ondernemer

  • Scherpe tarieven
    Voor ieder bedrijf bieden wij een e-mailoplossing op maat aan. Wij hanteren zeer scherpe concurrerende tarieven. Vanaf slechts € 2,50 per maand maak je gebruik van ons standaard zakelijk e-mailpakket.
  • Keuze uit meerdere TLD's
    Jouw zakelijke e-mail is naar wens in te stellen met een eigen TLD. Met keus uit: .NL, .BE, .EU en .COM.
  • Koppelbaar aan clouddienst
    Iets meer kunnen dan alleen maar mailen? Onze e-mail is koppelbaar aan een clouddienst zoals Outlook of Gmail.

vanaf € 2,50 per maand

icon

€ 15,00

Jaarprijs

icon

€ 12,50

Jaarprijs

icon

€ 35,00

Jaarprijs

icon

€ 7,00

Jaarprijs

Hoe werkt het?

Gebruik je enkel zakelijke e-mail? Ook hier bieden wij onze eigen pakketen voor aan. Zo is het mogelijk het e-mail verkeer te laten verlopen via onze eigen mailserver in combinatie met een e-mailpakket. Ook is het mogelijk de e-mail te koppelen aan een clouddienst zoals Outlook of Gmail.

Om gebruik te kunnen maken van zakelijke e-mail is het altijd nodig een domeinnaam aan te schaffen. Na aanschaf van het domeinnaam kan deze gekoppeld worden aan een e-mailpakket.

Een zakelijk e-mailadres zorgt voor een betere uitstraling tegenover jouw (potentiële) klanten en maakt indruk. Bij het gebruik van zakelijke e-mail in combinatie met een clouddienst ervaar je alle gemakken die het mogelijk maken om te werken in de cloud vanaf elke locatie met een internetverbinding.

TELEFOON! Op dit moment zijn we telefonisch verminderd bereikbaar. Stel vragen aub via live-chat of stuur een e-mail. Onze excuses voor het ongemak.